İşeyen Atmaca

Kategori: Edebiyat Yazar: Göktuğ Canbaba Yayınevi: Marjinal Kitap

İşeyen Atmaca

Tanıtım Bülteni
Yolun kendiyle derdi olan yazarlar gözleri açık rüyalar görürler. İnandırıcılıkları haritalar gibi geçmiş izleri taşıyan satırlarla doludur. Garip gürültüleri taşıyan anlaşılmaz bir sessizlikle yürütürler sizi romanın içinde. Rüyalar satırları, satırlar hikayesini bulur. Korkuyla cesaret arasında kurallar bozulur, yapılır, bozulur, yapılır. Bu kitabı okurken ister yazarı, isterseniz kendinizi korunaksız açığa alın.Umay UmayJack de olsa ismi, yabancı sayılmaz kendisi. Bu yumruk mıknatısıyla tanışırsanız siz de sarsılırsınız. Ama onu tanımak ve ‘Jack buydu işte’ diye söze başlayabilmek için onunla küçük bir yolculuğa çıkmalısınız. Şehvet cinleri ile dolu bir yolculuğa...Hakan BıçakcıBu roman; bilmediğiniz, hiç görmediğiniz yerlerde başıboş dolanan ruhunuza dair…Bu roman; dünyayı yarı sarhoş gezen tüm hayalperest piçlere dair...Bu roman; isimleri, şehirleri, hayvanlarıyla aslında bizim yarattığımız kötü düzenin yabancılaşmış ruh hallerine, yollar tarafından yumruklanan, şehir ışıkları tarafından nakavt edilen Jack'in gerçeküstü bir yol hikayesine dair...İyi yolculuklar...Altay Öktem
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İşeyen Atmaca PDF 6.23 MB İndir
İşeyen Atmaca EPUB 6.96 MB İndir
İşeyen Atmaca MOBİ 5.49 MB İndir
İşeyen Atmaca ODF 5.86 MB İndir
İşeyen Atmaca DJVU 7.32 MB İndir
İşeyen Atmaca RAR 4.76 MB İndir
İşeyen Atmaca ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Yayınevi gibi tam bir marjinal kitap. Heyecanla okumadım desem yalan söylemiş olurum. Sonlarına doğru bir an saçmalamaya başlar gibi olsa da güzel bitirmiş yazar.


Çok özgün tarzda yazılmış bir kitap, aklım hâlâ Colorado’lu Jack’de.


Türk bir yazardan böyle bir kurgu okumak sevindirdi. Severek okudum. Gerçi isimlerin ve mekanın seçimi bizdende olabilirdi.


Genç yazar Göktuğ Canbaba’nın okuduğum ilk romanı. Oldukça başarılı bulduğumu söylemek isterim. Tarz olarak şimdiye kadar okuduğum romanlardan çok farklı. Önce, seneler önce okuduğum “Beyaz Zenciler” kitabını anımsattı, birara “Parfümün Dansı” kitabını hatırladım, sonra Castaneda’nın Don Juan’a Öğretiler serisini okuyorum gibi geldi. Ama hepsinden ayrı hepsinin birleşimi gibiydi… Roman ABD’de geçiyor. Kurgu ve dil öyle ustaca kullanılmış ki, zaman zaman yazarın Türk olduğunu unutup, sanki tercüme bir roman okuyormuşum gibi geldi. Yazarı kutlar, başarılarının devamını dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*