Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
9000 Devirde Aşk

Kategori: Edebiyat Yazar: Amy Fine Collins Yayınevi: Marka Yayınları

9000 Devirde Aşk

  • Yayın Tarihi: 07.06.2006
  • Orijinal Adi: The God Of Driving
  • ISBN: 9788075977267
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 272
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Amy Fine Collins, Vanity Fair dergisinde moda ve sanat konularında yazılar yazan başarılı bir genç kadın. Partiler, galalar ve gösterişli davetlerle geçen pırıltılı yaşantısı, tek bir noktada kâbusa dönüşmektedir.Amy'nin araba sürme fobisi vardır. Bu fobisi onu, taksilere ve şoförlere bağımlı kılmaktadır.Amy, otuzlu yaşlarının ortalarında bu fobisini yenmeye karar verir ve Attila isminde bir Türk öğretmenden direksiyon dersleri almaya başlar.Amy ve Attila arasındaki öğretmen-öğrenci ilişkisi zaman içinde sıcacık bir dostluğa dönüşür. Amy yüksek sosyete mensubu bir kadın, Attila ise özgür ruhlu bir adam. Birbirine tamamen zıt karakterli bu iki insan, farkında olmadan birbirlerinin hayatlarını etkilemeye başlarlar.Araba sürüş teknikleri hakkında bilgi edinmek, bir arkadaşın insan hayatında neleri değiştirdiğini görmek ve araba korkusu olan ürkek bir kadının nasıl otomobil yarışçısı olduğunu bilmek istiyorsanız, bu macera dolu eğlenceli hikayeyi mutlaka okuyun.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
9000 Devirde Aşk PDF 11.29 MB İndir
9000 Devirde Aşk EPUB 12.62 MB İndir
9000 Devirde Aşk MOBİ 9.96 MB İndir
9000 Devirde Aşk ODF 10.63 MB İndir
9000 Devirde Aşk DJVU 13.28 MB İndir
9000 Devirde Aşk RAR 8.63 MB İndir
9000 Devirde Aşk ZIP 7.97 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Aşk denen şeyin iki kişinin karşılıklı sevgi ve saygısı olmadan başarılı olmayacağı ve mutsuzluklar getireceği anlatılıyor çok güzel bir roman tavsiye ederim…


Eğlencenize eğlence katacak,hayat fobisi olanlara yaşamayı hobi yapacak,küçük olaylardan ortaya çıkan büyük mutlulukarı sözlerle bir kez daha yaşamak isteyen ayrıca iki zıt ruhun arasındaki mucizevi dostluğu anlatan değerli bir eser.satırları bana hayat kattı…size de katacak eminim…tüm okuyucularımıza tavsiye ederim…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*