Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
2453 Alınyazıcı

Kategori: Edebiyat Yazar: Kubilayhan Yalçın Yayınevi: Mavi Kalem Yayınevi

2453 Alınyazıcı

Tanıtım Bülteni
Kubilayhan Yalçın, fantastik ve bilim kurgu türünde yazdığı 10 öyküsünü bu kitapla okurlara sunuyor.Kitaba adını veren 2453 Üçlemesi’nde İstanbul, Nova Konstantinopolis adında, çelik surlarla çevrili bir şehir devleti olarak karşımıza çıkıyor. Binbaşı Fatih Mehmet Alan ve Rose Croix Şövalyesi Saint Germain Kontu’nun başrolleri paylaştığı bir “zaman aşırı operasyon”a tanık oluyoruz…Dört öyküden oluşan Lunatik, Batı’nın kurt adam efsaneleriyle Doğu’nun kurttan türeyiş destanlarını birleştiriyor, melez embriyonlardan, teknolojik tabutlara gerçek ve fantezi arasında bir pandül gibi salınıyor.Üç Metafizik Biyografi’de ise, İstanbul’dan vazgeçemediğini söyleyen doğaüstü bir katilin, 21 Aralık 2012’de Şirince’ye gözlemci olarak gelen ünlü bir rock solistinin ve aklını kaçırmış bir zaman pilotunun ilginç öykülerine tanık oluyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
2453 Alınyazıcı PDF 6.23 MB İndir
2453 Alınyazıcı EPUB 6.96 MB İndir
2453 Alınyazıcı MOBİ 5.49 MB İndir
2453 Alınyazıcı ODF 5.86 MB İndir
2453 Alınyazıcı DJVU 7.32 MB İndir
2453 Alınyazıcı RAR 4.76 MB İndir
2453 Alınyazıcı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Efsanelere, mitlere ve destanlara bakış açımı değiştiren, her bir öyküsünü “lütfen bitmesin” diyerek okuduğum kitap.


Alınyazıcı; içinde binlerce kitabın özünün varlığını hissettiren,güçlü bir yazım dili olan hayal gücünüzü zorlayan bir kitap.Yazarın müzik ve resim bilgisi kitabı ayrıca taçlandırmış.Kubilayhan Yalçın Beyi kutluyorum yeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.


Film tadında okuyacağınız yerli fantastik edebiyata güzel bir örnek. Dili akıcı.. Betimlemeler net ve hayal dünyanızın kırmızı çizgilerinde geziniyor. Çok keyif aldım.


fantezi kitaplarini ve tarihi cok seven biriyim,buyuk bir hevesle siparis verdigim kitap beni tam bir husrana ugratti,gereksiz cinselligin verildigi ,klasiklesmis konularin icine sadece Istanbul eklenerek copy paste tarzinda bir kitap olmus,genelde begenmedigim kitaplar hakkin da yorum yapmam sonuc olarak herkes farkli seylerden hoslanir,ama bukadar da kotu bir kitap olmaz ki ,,,,,


Dilimizde yazılmış en iyi bilimkurgu fantastik romanlardan biri olmuş… Yazarın yaptığı göndermeler, tarihle ve gerçeklikle kurduğu bağları farketmek gayet keyifli… O yüzden düz bir okuma yerine ilgili anekdotlara göz atarak okunduğunda daha çok seveceğiniz ve ilginç bulacağınız bir kitap…devamını bekliyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*