Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi

Kategori: Edebiyat Yazar: Metin Savaş Yayınevi: ötüken Neşriyat

Kuvayı Milliye’nin Hazinesi

Tanıtım Bülteni
Batı Anadolu'da gizemli bir şehir: Balıkesir şehrin altındaki esrarengiz tüneller... Türk Kurtuluş Savaşını başlatan kuvayı milliyecilerin yitik hazinesi... Böyle bir hazine gerçekten var mıdır yoksa halk muhayyilesininin kurguladığı alelâde bir şehir efsanesinden mi ibarettir bu hazine? Bir zamanlar Balıkesir'de faaliyet göstermiş olan gizli bir teşkilât... İstiklâl Harbi'nin binlerce yıl öncesine dayanan kolektif şuuraltı kodları... Zağanos Paşa Camisi'nin ön cephesindeki sembolik mermer saatin çözülemeyen şifresi... Bu saat niçin daima iki buçuğu göstermektedir? Öğle vaktinin iki buçuğu mu yoksa gece yarısının iki buçuğu mu?Kuvayı Milliye'nin hazinesi adlı bu sıra dışı romanda yetişkinlerin tüketim kültürü aymazlığından tutun da protest gençliğin hercaî atılganlığına varıncaya dek iç içe geçmiş hikâyeler okuyacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi PDF 6.23 MB İndir
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi EPUB 6.96 MB İndir
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi MOBI 5.49 MB İndir
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi ODF 5.86 MB İndir
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi DJVU 7.32 MB İndir
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi RAR 4.76 MB İndir
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuvayı Milliye’nin Hazinesi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kurtuluş savaşındaki Kuvayı Milliye gerçeği ve bu birliklerin savaşa olumlu etkileri güzel bir dille anlatılmış.


İşin açıkçası beğenmedim.Yazarın okuduğum ilk kitabı.İsme , yayın evine bakınca insan tarihi veya konusunu tarihten alan bugünde geçen bir hikaye anlattığını düşünür.Ne kadar bu kitaba roman denir bilemiyorum.Biraz kara mizah biraz tarih.Her şeyle dalga geçmiş.Yazarın ne yapmak istediğini elbette anladım ama benim beklediğim sürükleyici bir roman okumaktı.Ortada hiç bir şeyle alakalı her şeyle alakasız bir eser var.Aradığımı bulamadım.Değişik bir şeyler okumak isteyenlere hitap edebilir benim gibi ciddi kitaplar (tarih araştırmaları) okuyup biraz kafa dinlemek amacıyla roman okuyan birine hitap etmedi ya da ben çok ciddiyim.


Metin Savaş’ın tarzını seviyorsanız sıkılmazsınız. Sürükleyici bir eser


Metin Savaş’tan bir şahane roman daha…Bu romanında da Metin Savaş, hikâye içinde hikâye tekniğini kullanmış. Bilinç akışı yine gümbür gümbür. Belirtmeden edemeyeceğim: Siz hiç kendi yazdığı romanda kendisiyle dalga geçen bir yazar gördünüz mü? Görmediyseniz buyurun buraya. Ayrıca Metin Savaş, roman içinde bazen kendisini bir roman kahramanı olarak, bazen anlatıcı olarak açık biçimde gösteriyor. Okumadan geçmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*