Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Erlik

Kategori: Edebiyat Yazar: Metin Savaş Yayınevi: ötüken Neşriyat

Erlik

Tanıtım Bülteni
Edebi çalışmalarını rahat bir ortamda sürdürebilmek amacıyla İstanbul'u terk edip Balıkesir'e yerleşmiş olan bayan bir yazar.Bayan yazarın şizofreni belirtileri gösteren apartman komşusu.Farklı karakterlerdeki bu iki komşu arasında duygusal yakınlık baş gösterdiğinde Suat Katran adında mazisi meçhul bir üçüncü şahıs ikisinin arasına girer.Suat Katran bayan yazarın yarattığı bir hikaye kahramanıyla aynı adı taşımaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Erlik PDF 6.23 MB İndir
Erlik EPUB 6.96 MB İndir
Erlik MOBI 5.49 MB İndir
Erlik ODF 5.86 MB İndir
Erlik DJVU 7.32 MB İndir
Erlik RAR 4.76 MB İndir
Erlik ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Erlik PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bir Balıkesirli olarak okurken inanılmaz keyif aldığım bir kitap. Roman, Balıkesir’de geçiyor ve Türk mitolojisinden alıntılar var. Aşağıda bir arkadaşın dediği gibi: “Okurken Balıkesirliyim dersiniz artık.”


Güzel, akıcı bir kitap olmuş. Ancak sonu kitaba yakışmamış. Yazar sanırım okuyucunun hayal gücüne bırakmayı istemiş sanırım ama biraz fazla olmuş sanki. Kitap yarım kalmış hissi uyandırıyor.


Metin Savaş’ın okuduğum ilk kitabıydı. Sonu haricinde yazarın zekasından ve Türkçesi’nden inanılmaz keyif aldım. Geçmiş ve günümüz üstüne göndermeleri Anadolu mitolojisinden yararlanarak yapması, öykü içinde öykü ve kullanmış olduğu fantastik kurgulardan dolayı bazı zamanlar Murakami ve Kafka etkisi hissettim. Genel olarak eğlenceli bir romandı.


Erlik mitolojiyle gerçeğin harmanlanmış hali. Bir kadın yazar ve onun başkahramanlarından biriyle alt komşusunun romanı. Fantastik bir romanmış gibi görünen realist bir roman.


Dikkat! beyniniz yanabilir! Okuduktan sonra biraz balıkesirliyim dersiniz artık 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*