Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sensiz Bir İlkbahar

Kategori: Edebiyat Yazar: Agatha Christie Yayınevi: Altın Kitaplar

Sensiz Bir İlkbahar

Tanıtım Bülteni
Beni tam anlamıyla tatmin eden bir kitap. Hep böyle bir kitap yazmak istemiştim.” — Agatha ChristieIrak’ta yaşayan kızını ziyaretten dönen Joan Scudamore, zorlu çöl yolculuğundan sonra kötü hava şartları yüzünden trenini kaçırmıştır. İstasyondaki köhne bir handa sonraki treni beklerken birdenbire kendini çok yalnız hisseder.Bu ani yalnızlık Joan’ın ilk kez kendisiyle yüzleşmesini sağlar. Joan hayatındaki her şeyi gözden geçirmeye başlar; kocasıyla ve çocuklarıyla ilişkisi, hayata karşı tutumu ve daha pek çok şeyi… Ama geçmişle yapılan bu hesaplaşma ne yazık ki onda tarifsiz bir acı bırakır… “Böylesine duygusal bir roman okuduğumu anımsamıyorum.” — New York Times
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sensiz Bir İlkbahar PDF 6.23 MB İndir
Sensiz Bir İlkbahar EPUB 6.96 MB İndir
Sensiz Bir İlkbahar MOBI 5.49 MB İndir
Sensiz Bir İlkbahar ODF 5.86 MB İndir
Sensiz Bir İlkbahar DJVU 7.32 MB İndir
Sensiz Bir İlkbahar RAR 4.76 MB İndir
Sensiz Bir İlkbahar ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sensiz Bir İlkbahar PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Polisiye yazarı olarak tanıdığımız yazar bu sefer bambaşka bir konuyla çıkıyor karşımıza. Bir kadının Bağdat a yaptığı yolculuğun iç dünyasına yaptığı bir yolculuğa dönüşmesini anlatıyor.


yazarın bu alana yönelip deneme yapması çok güzel olmuş.bazı olumsuz eleştirilere rağmen haksız olduklarını anladım. yazar konuyu muhteşem işlemiş.özellikle psikoloji ile ilgili konulara merakınız varsa bu kitabı çok seveceksiniz. iyi ki okumuşum diyorum


Sadece düzenli ve sorunsuz yaşamaya kendini odaklamış ve ailesini görmeden, ne istediklerinin farkına varmadan yaşayan bir anne.
Kendini dinlediği birkaç günde herşey değişti mi?


Ünlü polisiye romancının bu eseri kaleminin birden fazla türde güçlü olduğunun canlı kanıtı adeta


Yazarın cinayet romanları serisine başlamadan yazdığı kişisel tahlil,hesaplaşma içerikli kitaplat çoook hoşuma gitmişti.Üç veya dört kitap ve bulmak epeyce zordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*