Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yağmur Akşamları

Kategori: Edebiyat Yazar: Selim İleri Yayınevi: Everest Yayınları

Yağmur Akşamları

Tanıtım Bülteni
Öykücülüğümüzün dönemeçlerinden birini oluşturan Selim İleri, Yağmur Akşamları adlı yeni öykü kitabıyla bir kez daha okurlarına kendi yazı evreninin kapılarını aralıyor. Tüm yaşamların içinde biriken tortuların, tozun toprağın, ağırlığın arasından, bizleri hayata hapseden her şeyin içinden sıyrılıp gelen öyküler bunlar... Yıllardır bir kenara bırakılan, iz bırakmadığı sanılıp unutulmuş hesapların apansız birer baskını... Doğu'nun ve Batı'nın alet edildiği karanlık siyasetler ve bu siyasetler arasında yolunu arayan yapayalnız bireyler... Yürek burkan hesaplaşmalar: Yağmur Akşamları.Birçok gece vardır ki, eve kendi kendime döndüm. Hayata kendi kendime dönmeye çalışarak. İnsanlara iyi şeyler yazmaya çalıştım, iyi sözler. Kendi kendimeyken. Kendi başıma bir şeyler yazmak ve yapmaktı hepsi, belki, bir gün, başkalarının acısını dile getirebilirim, yapraklar havuzda yansı, yemyeşil, solgun yeşil, çok özlenmiş uyku... ölüm uykusu, ölüme götüren uyku.Günün, gündelik değerlerin değil, tüm günlerin yazarı Selim İleri'den gerçek edebiyat tutkunları için...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yağmur Akşamları PDF 6.23 MB İndir
Yağmur Akşamları EPUB 6.96 MB İndir
Yağmur Akşamları MOBI 5.49 MB İndir
Yağmur Akşamları ODF 5.86 MB İndir
Yağmur Akşamları DJVU 7.32 MB İndir
Yağmur Akşamları RAR 4.76 MB İndir
Yağmur Akşamları ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yağmur Akşamları PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kendi kendine konuşurmuşcasına yazılmış gibi. Okumakta zorlandım bitiremedim. Umarım diğer kitapları daha akıcıdır


Selim İleri yi anlamak için satırlarda biraz düşünmek gerekiyor. Kesinlikle çok güzel bir eser ve satır aralarında bir sürü mesajın yüklü olduğu ender eserlerden birisi.


Farklı düşünüp farklı yazan bir yazar. O yüzden biraz yavaş ve sindirerek okunursa yavaş yavaş keyif almaya başlıyorsunuz. Televizyon Programlarında aldığım o hoş sohbet tadını kitabında da buldum . Güzel ve güçlü bir kalem.


Geçmiş anılarını kurgulaştırarak okurlarıyla paylaşan Selim İlerin’in öykü kitabını tavsiye ederim. Yağmur Akşamları geçmişin hüznünü bulacaksınız.


Nedense Selim İleriye karşı kitaplarını hiç okumadığım halde olumsuz bir önyargım vardı. Sırf bu önyargımı kırmak ve değerli bir yazarı tanıyabilmek adına aldığım bu kitap maalesef benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Tutunamayan biri olabilirsiniz bunun edebiyatı da yapılır. Ama Selim İlerinin kahramanları hem tutunamayan hem de bu özellikleriyle sizde en ufak bir sempati uyandırmıyor. Zaman kaybı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*