Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yeşil Çeşme

Kategori: Edebiyat Yazar: Metin Savaş Yayınevi: ötüken Neşriyat

Yeşil Çeşme

Tanıtım Bülteni
Beni o büyük çocuklar karşında koruyan diyemem ama hiç olmazsa teselli eden bir kız vardı: Polika! Kasabaya taşındığımız gün gavur diye horladığım için bana darılmasının ardından artık çok zaman geçmişti. Aramızda sarsılmaz bir dostluk kurulmuş, adeta ayrılmaz ikili olmuştuk. Nasıl bir kızdı Polika? Kara saçlı, kara gözlü, hafiften esmer tenli, kâh mahmur bakışlı, kâh kahraman duruşlu, bazen delişmen ve bazen uysal garip bir Rum dilberiydi. Kasabamız düşman işgaline uğradığında şehvet düşkünü palikaryalara nasıl diş bilediğini görmeliydiniz. Namusu söz konusu olduğunda canavar kesilirdi Polika. Kasabanın en varlıklı tüccarı olan Kızıl Kosta’nın biricik evladıydı. Bu halim selim adama niçin Kızıl lâkabının takıldığını bilmiyorum ama bıyıklarının belli belirsiz de olsa kızıla çaldığını söyleyebilirim. Babacan, mert yufka yürekli bir tüccardı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yeşil Çeşme PDF 6.23 MB İndir
Yeşil Çeşme EPUB 6.96 MB İndir
Yeşil Çeşme MOBI 5.49 MB İndir
Yeşil Çeşme ODF 5.86 MB İndir
Yeşil Çeşme DJVU 7.32 MB İndir
Yeşil Çeşme RAR 4.76 MB İndir
Yeşil Çeşme ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yeşil Çeşme PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Metin Savaş’ ı geç tanımış olmanın burukuluğu, geç de olsa tanımanın sevinci…
Güzel ve etkileyici bir anlatımı var. Ancak bazı bölümlerde kopukluk oluyor gibi. Kısa sürede okunabilecek sıcak bir hikaye…


Eserde birçok konuya değiniyor. Kısa ama etkileyici bir eser. Metin Savaş’ın ustalığa doğru giden yolda önemli eserlerinden biri.


Bir geceden fazla süre almayacak kadar akıcı, “gündemdeki meselelere değinebilecek kadar sağ duyulu” bir kitap. Pek tanınmamasına rağmen gayet başarılı bir yazar. En kısa zamanda okumanız dileği ile…


Kitabı elime aldım ve bitirmiş olarak kitaplığa yerleştirdim. Yani bir solukta okuyuverdim. Kitaptaki giriş ve gelişme kısmı anlatımı çok iyi. Ama yazar sonuç kısmında bir hayli bocalamış ve olayları bir sonuca bağlayamamış. Sonuç kısmı biraz havada kalmış.


Yazarın bu okuduğum 4.kitabı oldu, hepsini de keyifle okudum tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*