Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yakuza Dövmeli Gelin  Mafya Babasının Kızı

Kategori: Edebiyat Yazar: Shoko Tendo Yayınevi: Elhamra

Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı

Tanıtım Bülteni
İdealle inşa edilen bir kahramanlık öyküsü."Reuters" Bir solukta okunacak ve ibret alınacak bir kitap."Giant Robot" Her bir övgüyü sonuna kadar hak ediyor."B. News Service"Japon toplumunu anlamak istiyorsanızbu kitap bulunmaz hazine."Publishers Weekly.comYakuza Dövmeli Gelin, bir yakuza patronunun kızı olan Shoko Tendo’nun şok edici ve hüzün dolu anılarından oluşuyor. Tendo altı yaşında kadar lüks içine yaşamıştır. Ancak babası hapse düşünce aile çok büyük bir borçla yüz yüze gelmiş ve bu lüks yaşam bir anda son bulmuştur. Hapisten çıkan babası sarhoş bir canavara dönüşürken Tendo asileşmiştir. 12 yaşında gece kulüplerine gitmeye başlayan Tendo, uyuşturucu bağımlısı ve çete üyesi olarak 15 yaşında hapse düşmüştür.1980’lerde giderek büyüyen Japon ekonomisi sayesinde Tendo bir bardaçalışmaya başlamış ancak müşteriler tarafından şiddete maruz kalmıştır.Annesi öldüğünde ise Tendo depresyona girmiş ve iki kez intihar girişiminde bulunmuştur.Tendo, okuyucuya zor ve acımasız bir hayatta zorluklara göğüs gererek nasıl ayakta kaldığını ‘Yakuza Dövmeli Gelin’de anlatıyor. Vücudunun hemen her yerine dövme yaptıran Tendo artık hayatını tamamen değiştirme kararı alır. Barda çalıştığı son gün gökteki aya bakarken hissettiklerini ve gördüklerini asla unutamaz. Ay, onun ve ailesinin mücadelesinin sembolü olmuştur artık.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
Kitapyurdu Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
D&R Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
Idefix Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
BKM Kitap Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
Hepsiburada Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
Nadir Kitap Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
N11 Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
Amazon Türkiye Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı PDF 6.23 MB İndir
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı EPUB 6.96 MB İndir
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı MOBI 5.49 MB İndir
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı ODF 5.86 MB İndir
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı DJVU 7.32 MB İndir
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı RAR 4.76 MB İndir
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yakuza Dövmeli Gelin Mafya Babasının Kızı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


mafya babasına sahip bir kızın babasının değişen durumlarından sonra yaşadıkları anlatılıyor. Bir roman değilde yazarın kendi hayatını okumak, beni çok dehşete düşürdü. “Ne hayatlar var” dedim. Zaman zaman üzüldüm, umutlandım, acıdım. Bunları yazıyorum çünkü bunları yaşattığı için okumanız gerektiğine inanıyorum. Beğendim tavsiye ederim. Çok akıcı ve içeriğinde cinsellik temaları var.


yazarın kendi hayatından kesitler.yaşanmışlıklara saygı duyarak yorumsuz okuyorsunuz…


YAZARIN KENDİ OTOBİYOGRAFİSİ.AĞIRLIKLI OLARAK İŞ VE CİNSEL İLİŞKİLERİNDEN BAHSETMİŞ.EJDERHA DÖVMELİ KIZLA ASLA KIYASLAMA YAPMAYIN..DÜŞÜK SEVİYELİ BİR KİTAP.


Bir ‘çok satanlar’ listesine daha eklenen basit, kopya kitap. Para için yazıldığı, basıldığı ve çevrildiği açıkça belli kitap müsveddesi. Kitapçıda şöyle bir karıştırdım da hem paranıza hemde zamanınıza yazık. Ejderha Dövmeli Kız kitabının yanından geçemez. Hiç olmazsa Ejderha Dövmeli Kızın kitabının yazarının bir amacı vardı. Bunda o da yok!


aynı yazarın “yakuza ayı” isimli kitabını okudum konusu aynı zaten aynı kişinin hayatını anlatıyor sanırım devamı gibi bişey. ama EJDERHA DÖVMELİ KIZla hiç ilgisi yok sadece isim benzerliği. konular tamamen birbirinden farklı. kapağa aldanmayın. yakuza ayı çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim. çok ilginç bir japon öyküsü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*