Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ortaçağ Kahramanları

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Jacques Le Goff Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Ortaçağ Kahramanları

Tanıtım Bülteni
Daha önce yayınevimizden çıkan Çocuklar İçin Ortaçağ kitabıyla Ortaçağ’ın yanlış bilinen yönlerini anlatan tarihçi Jacques Le Goff, bu kez Ortaçağ denince akla gelen belli başlı figürleri açıklıyor: Arthur, Roland, Charlemagne, Robin Hood ve Merlin gibi efsanevi kahramanlar; Valkyrie, Renart ve Tekboynuz gibi hayali varlıklar; katedral, şato, manastır gibi Ortaçağ’a özgü yapılar; hokkabaz ve saz şairi gibi halk kültürünün vazgeçilmez öğeleri.Jacques Le Goff’dan Ortaçağ üzerine tarihsel, dinsel ve kültürel bir soykütüğü.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ortaçağ Kahramanları PDF 6.23 MB İndir
Ortaçağ Kahramanları EPUB 6.96 MB İndir
Ortaçağ Kahramanları MOBI 5.49 MB İndir
Ortaçağ Kahramanları ODF 5.86 MB İndir
Ortaçağ Kahramanları DJVU 7.32 MB İndir
Ortaçağ Kahramanları RAR 4.76 MB İndir
Ortaçağ Kahramanları ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ortaçağ Kahramanları PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kahraman kavramını bir de bu eser üzerinden okumalı


Ortaçağ Avrupa tarihini ülkemizde pek bilmiyoruz. bu eser Avrupa’nın Ortaçağ’daki mitolojik kahramanlarını öğrenmemiz açısından oldukça faydalıdır. içeriğinde Robin Hood, Merlin, Siegmund gibi ülkemizde keşfedilmeyi bekleyen kahramanlar var.


Dönemle alakalı okunabilir.


Suan sonuna yaklasmis durumdayim. Ben kahramanlari bu kadar teknik anlatan bir kitap gormemistim. Insan oykuler masallar bekler dimi ama J. Le Goff yine metodik yonunu gosterip tarihine inmis ama resimler eklemeyi de unutmamis.


Ortaçağ dünyanın en ilginç ve en heyecan verici zamanlarından biridir. Bu çok herkesin ilgisini çekmiş ve hayali oalrak yaratıaln tüm kahramanlar neredeyse bu çağa endeksenmiştir. Kitabımız bu kahramanları bir araya toplayarak bize daha önce yaşamadığımız bir zevkş yaşatıyor kitapyurdu.com fiyatı oldukça uygun herkesn okusun bence..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*