Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Defterimde 40 Suret

Kategori: Edebiyat Yazar: Beşir Ayvazoğlu Yayınevi: ötüken Neşriyat

Defterimde 40 Suret

  • ISBN: 9789754371932
  • Dil: TÜRKÇE
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Eskiden, insan için âlem-i sugra, yani küçük âlem derlermiş, ne kadar doğru. Bana sorarsanız, her insan ayrı bir âleme açılan bir kapı; o kapıdan içeri girdikten sonra, labirentlerinde kaybolmak işten bile değil, Freud'ların mroydların başlarına gelen nedir? Sıradan zannettiğimiz insanların bile uçsuz bucaksız iç dünyaları varsa, bilim, sanat ve hareket adamlarının dünyalarının büyüklüğünü varın siz hesap edin. Doğru söylüyorum, onları derinliğine anlamaya çalışmak, galaksiler arası yolculuğa çıkmak gibi bir şey olmalı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Defterimde 40 Suret PDF 6.23 MB İndir
Defterimde 40 Suret EPUB 6.96 MB İndir
Defterimde 40 Suret MOBI 5.49 MB İndir
Defterimde 40 Suret ODF 5.86 MB İndir
Defterimde 40 Suret DJVU 7.32 MB İndir
Defterimde 40 Suret RAR 4.76 MB İndir
Defterimde 40 Suret ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Defterimde 40 Suret PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


tesadüfen karşılaştığım bu kitabı kapağında necip fazıl ı görünce aldım merak ettim beşir ayvazoğlunun üstad hakkında yazdıklaırnı..başlayınca kitabın tümünü çok beğendim..genelde iyi işler yapan insanlar öldüklerinde yaşadıkları zaamndan daha populer olurlar bilmediğimiz pek çok yönlerini onlar öldükten sonra övücü niteliğindeki yazılardan öğreniriz.. fakat bu kitapta hala hayatta ve çok önemli işler yapmış olan insanları, yazarları, ilim ve bilim adamlarını tanıyorsunuz.. kitabın en güzel kısmı bu bence…insanların ölmesini beklemeden onların değerlerini gün yüzüne çıkarmaya çalışan bir kitap… şiddetle tavsiye ederimm… eline sağlık beşir abi..


beşir ayvazoğlu bu kitabı ile her zaman içimde duyduğum bir eksiği yüzüme vuruyor. kitabında bahsettiği o inanılmaz şahsiyetlerden gerçekten önemli bir kısmını tanımamak gerçekten affedilir bir şey değil. türkiyenin sosyal hayatının gelişiminde çok önemli olan bu kişileri en güzel şekilde anlatan sayın beşir ayvazoğlu’na minnet borçluyum. bence mutlaka okunması gereken bir kitap


beşir ayvazoğlu hazırladığı biyografi eserleri ile takdir edilesi bir yazardır. unutulmaya yüz tutmuş bir çok değerli ismi kitaplarında enine boyuna anlatmış, yeni nesillere paha biçilmez bir eser bırakmıştır. necmeddin okyay, münevver ayaşlı hanım efendi, fuat bayramoğlu, turgut cansever, ahmet kabaklı orhan okay hocamız ve niceleri bu kitabında yer almışlardır. anlatımdaki zariflik ve samimiyetle bu osmanlı yadigarlarını sevmeyi öğrenebiliriz.muhakkak okunmalı demiyorum da, muhakak edinilip, baş ucu kitabı yapılmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*