Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hüseyinzade Ali Bey

Kategori: Tarih Yazar: Prof. Dr. Ali Haydar Bayat Yayınevi: Atatürk Kültür Merkezi Yayınları

Hüseyinzade Ali Bey

Tanıtım Bülteni
ÖnsözGirişHayatı, Doğumu ve Azerbaycan'daki TahsiliTürkiye YıllarıŞahsiyetiSanatıTürkçülüğü ve Türkçülük Tarihindeki YeriHüseyinzâde Ali Bey'e Ait AnekdotlarESERLERİHayat Gazetesi'ndeki YazılarıFüyûzât Mecmuasındaki YazılarıEdebî EserleriTıbbî EserleriŞiirleriMakaleleriHüseyinzâde Ali Bey'in Aile ŞeceresiEk-1 (Numune Mektebi)Ek-2 (1916 Ocak Ayında Berlin'de Türk Kavimler Kongresi'ne Sunduğu Tebliğ)Ek-3 (14 Ağustos 1917'de Stockholm'de Milletlerarası Sosyalist Konferansı 'na Sunduğu "Milliyet ve Çoğunluk" adlı tebliğin özetiEk-4 (26 Şubat 1926'da Bakû 7 Ekoloji Kongresi'nde tuttuğu notların özetiBİBLİYOGRAFYA- Hüseyinzâde Ali Bey'in Türkiye'de Yayınladığı Eserleri- Hüseyinzâde Ali: Kefalet yahud Vefakâr Dostlar (F. Schiller'den Nazmen Tercüme)- Hüseyinzâde Ali: Garbın İki Destanında Türk- Hüseyinzâde Ali: Faust (Goethe'den tercüme)- Hüseyinzâde Ali: Servet-i Milel ya da Milletlerin Zenginliği (Adam Smith'den tercüme)- Hüseyinzâde Ali ve Kemal Cenap: Tıp Lügati (A harfi 595 madde)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hüseyinzade Ali Bey PDF 6.23 MB İndir
Hüseyinzade Ali Bey EPUB 6.96 MB İndir
Hüseyinzade Ali Bey MOBI 5.49 MB İndir
Hüseyinzade Ali Bey ODF 5.86 MB İndir
Hüseyinzade Ali Bey DJVU 7.32 MB İndir
Hüseyinzade Ali Bey RAR 4.76 MB İndir
Hüseyinzade Ali Bey ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hüseyinzade Ali Bey PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Hüseyinzade Ali Bey turan teşkilatını ilk kuran isim olarak yazdıkları her Türk’ün okuması gereken yazılardandır. Başucu kitabı niteliğindedir.


İlk Türkçü ve Turancılardan olan Hüseyinzade’nin tüm yazdıkları bulunmaktadır. Her Türk’ün kesinlikle okuması gereken kitaplardan biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*