Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kürkler Ülkesi-1

Kategori: Edebiyat Yazar: Jules Verne Yayınevi: Ithaki Yayınları

Kürkler Ülkesi-1

Tanıtım Bülteni
Reliance Kalesi, Hudson Koyu Kürkçülük Kumpanyası’nın Amerika kıtasındaki önemli kürk ticaret merkezlerinden biridir. Kumpanya daha kuzeyde, 72. paralelin ötesinde bir kale daha kurmak ister. Reliance Kalesi’nin komutanı Yüzbaşı Craventy, bu görev için Teğmen Jasper Hobson’u seçer. Yeni kalenin yapılacağı bölgeye gözüpek ekibiyle birlikte seyahat edecek olan Hobson’a, gezgin Bayan Pauline Barnett ve yardımcısı Madge de eşlik edecektir. Ancak onların beklenmedik bir misafiri daha vardır. Greenwich Gözlemevi’nden gökbilimci Thomas Black aylar sonra gerçekleşecek Güneş Tutulması’nı gözlemlemek için onlara katılır. Uzun ve zor bir yolculuk onları beklemektedir. Karlı yollar, donmuş göller, kızak üzerinde yapılan yolculuk, vahşi hayvanlarının tehdidi, rakipler... Peki, ya sonra?..Düş ustası Jules Verne, Kürkler Ülkesi'nde, okuyucuyu da yanına alarak Kutup’a muhteşem bir seyahat gerçekleştiriyor. Ve amaca ulaşma yolunda verilen zorlu mücadele, Jules Verne’in eşsiz üslubuyla birleşiyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kürkler Ülkesi-1 PDF 6.23 MB İndir
Kürkler Ülkesi-1 EPUB 6.96 MB İndir
Kürkler Ülkesi-1 MOBI 5.49 MB İndir
Kürkler Ülkesi-1 ODF 5.86 MB İndir
Kürkler Ülkesi-1 DJVU 7.32 MB İndir
Kürkler Ülkesi-1 RAR 4.76 MB İndir
Kürkler Ülkesi-1 ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kürkler Ülkesi-1 PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Heyecanlı ve sürükleyici bir macera. Ayrıca dostluğun, güvenin ve birlikteliğin tüm engelleri aşabilmek için yeterli olduğunu gösteren bir eser. İki kitap toplam 700’ü aşkın sayfayı keyifle okuyabileceğinizi düşünmekteyim.


zevkle okudum. insanın doğanın acımasızlığına karşı mücadelesi hayran bırakıyor.


Kitabı okurken kendimi bizzat keşfe çıkmış gibi hissediyorum. Jules Verne gibi bir yazarın eserlerini okuyabilmek bile bizim için büyük şans.


Kuzey kutbuna yakın yerlerdeki kürk avcılığının anlatıldığı Jules Verne kitabı, yine faydalı bilgiler içeriyor. Öneriyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*