Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İdil

Kategori: Edebiyat Yazar: Ahmet Aslan Yayınevi: Kora Yayın

İdil

  • Yayın Tarihi: 02.03.2007
  • ISBN: 9789758800667
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 101
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Ahmet Aslan'ın doğa şiirlerinin bize kurdurduğu düşleri, şair Ali Yüce'yi okurken de yaşamışızdır. İnsanın yaşamı gözlerken sözün büyüsüne nasıl kapılıp gittiğini bir güzel görürüz. Gökyüzü ve yıldızları böylesine konuşturabilmek, onlarla yürek yüreğe, yanak yanağa yaşamakla olasıdır. Ahmet Aslan'ın dizelerinde yoğun anlatımlara, derin bir felsefi güce tanık oluruz. Üç dört dize, sözü eğip bükmeden, insana düşünce alanı açarak, onu olduğu yerden başka konumlara taşıyarak işlev görüyor. Veyselin, 'kör oldum Veysel oldum' demesi gibi Ahmet'in içindeki sesin de 'çoban oldum şair oldum'a dönüşüverdiğini duyar gibi oldum. Ahmet Aslan dağın yüreğinden fışkıran duru bir su gibi akıyor. Doğaya üçüncü bir gözle bakmayı biliyor. Ahmet Özer / Berfin Bahar Dergisi
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İdil PDF 4.19 MB İndir
İdil EPUB 4.69 MB İndir
İdil MOBI 3.70 MB İndir
İdil ODF 3.95 MB İndir
İdil DJVU 4.93 MB İndir
İdil RAR 3.21 MB İndir
İdil ZIP 2.96 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İdil PDF 4.19 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Böyle güzel bir eserin daha çok insana ulaşmasını isterim.


Ahmet Aslan hayatta neler ıskaladıklarımızdan bir kesit sunuyor aslında. Yıldızlar ve ay, geceleri kurduğu hayal dünyasının unutulmaz iki aktörü ve bunları şiirlerinde mükemmelce kullanmış. Ahmet Aslan sanki kurduğu hayal dünyasının kahramanı gibi. Masalsı bir dünyada o çoban, köpeği yoldaşı, kuzular, yıldızlar ve gece herkesin bir rolü var.


konyalı çoban şairin taşları konuşturan adamın dili.o ince satırlarda dolasırken gökyuzu çatısının altında ne kadar zengin bir hayatımızın oldugunu okuyacaksınız.kıtaplıgıma gireli çok oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*