Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İnsancıklar (cep boy)

Kategori: Edebiyat Yazar: Fyodor Mihailoviç Dostoyevski Yayınevi: Inkılap Kitabevi

İnsancıklar (cep boy)

  • çevirmen: Vedat Gültek
  • Yayın Tarihi: 02.02.2007
  • ISBN: 9789751025173
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 10.5 x 17 cm
Tanıtım Bülteni
Yazarın ilk romanı olan "İnsancıklar" aynı zamanda ilk toplumsal Rus romanı sayılabilir. Dostoyevski bu romanda diğer romanlarında da görülen "acıma" temasını ağırlıklı olarak işlemektedir.Mektup-roman tarzında olan bu romanda, yaşlı bir katibin öksüz fakir bir genç kıza olan aşkını ve saygınlık kazanma yolunda verdiği umutsuz mücadeleyi anlatılmaktadır. İnsancıklar yazarın en önemli romanları arasında yer almaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İnsancıklar (cep boy) PDF 9.30 MB İndir
İnsancıklar (cep boy) EPUB 10.39 MB İndir
İnsancıklar (cep boy) MOBI 8.20 MB İndir
İnsancıklar (cep boy) ODF 8.75 MB İndir
İnsancıklar (cep boy) DJVU 10.94 MB İndir
İnsancıklar (cep boy) RAR 7.11 MB İndir
İnsancıklar (cep boy) ZIP 6.56 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İnsancıklar (cep boy) PDF 9.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Dostoyeski’nin harika eserlerinden birisi, 2-3 günde bitirebileceğiniz ama belki de yıllarda hafızınızdan silinemeyecek bir eser, okumalısınız…


Dostoyevski’nin kısa ama en dramatik kitaplarından ve en önemlilerinden biri. Kitap da iki dostun günaşırı mektuplaşmaları var. Çaresizliğin pençesinde kıvranan insanlar ve çaresizlik içinde olmalarına rağmen yaşama çabaları. Parayla saadet olmaza karşı bir komplo. Az parayla yaşamaktan kaynaklanan insani eksiklikler, temel ihtiyaç eksiklikleri. Maslow un ihtiyaç piramidinde en dipteki ihtiyaçların eksikliğinde gölge hayatlar. Tamam artık bundan daha kötüsü olamaz dediğiniz yerde, daha da kötüsünün çıkıp sizin en kötü dediğinizden borç istemeye kadar varıyor olay. Bir yerde “yeter artık kaldıramıyacağım” diyebilirsiniz. Yine insan ruhunun derinliklerine inmiş, yine salt sevinç ve acıyı anlatmış.


nedne hep yokluktan bahsederler anlamamkitap fazla uzun değil fazla sıkıcı da değil


eğer dostoyeveski seviyorsanız okuyun ama yazarın çok daha iyi kitapları var o kitapların yanında biraz vasat kalıyor eğer suç ve ceza yı karamazov kardeşleri okumadıysanız öncelikle bu kitapları tavsiye ederim.


Dostoyevski’ nin gerçekten acıma duygusunu çok iyi anlattığı bir roman. İki ana karakterin hayatta tutunma çabaları anlatılmakta.Yaşlı bir adamın arkadaşı genç bir kadına olan aşkı. Fakat burada öne çıkan duygu, herşeyden önce birbirlerine karşı duydukları saygı, insanlık. Günümüzde bu duyguların zerre kadar kırıntısı kaldı mı acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*