Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Peygamberin Bir Günü

Kategori: İslam Yazar: Serhat Şeftali Yayınevi: Samanyolu Yayıncılık

Peygamberin Bir Günü

  • Yayın Tarihi: 12.10.2006
  • ISBN: 9789758894079
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 100
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 11 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Hz. Muhammed'in örnek yaşamı, davranışları ve sözleri, Müslümanlar için birer rehber ve emir niteliğindedir. Bu yüzden hayatımızın köşe taşları, Hz. Muhammed'den yansımalardan oluşmalıdır.Hz. Muhammed'den eğitim metotları, çocuklara öğütler dengeli ve bereketli beslenme, evlilik tavsiyeleri, komşuluk ilişkileri, işçi hakları gibi birçok konuda, Peygamberin Bir Günü, Hz. Muhammed'in rehberliğinde dünü bugünle, bugünü de dünle anlatmaya çalışan bir kaynak eser olarak okuyucu karşısına çıkıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Peygamberin Bir Günü PDF 4.15 MB İndir
Peygamberin Bir Günü EPUB 4.64 MB İndir
Peygamberin Bir Günü MOBI 3.66 MB İndir
Peygamberin Bir Günü ODF 3.91 MB İndir
Peygamberin Bir Günü DJVU 4.88 MB İndir
Peygamberin Bir Günü RAR 3.17 MB İndir
Peygamberin Bir Günü ZIP 2.93 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Peygamberin Bir Günü PDF 4.15 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Bu kitabi Peygamber efendimizin ornek bir gununde ne yaptigini anlattigi icin almistim ama oldukca basit ve daginik bir anlatimla karsilastim. Verilmek istenilenler de cok dagitilmis. Etkileyici bir kitap degil.


İsmiyle müsemma bir eser değil böyle kitaplardan yüzlerce var piyasada ve neden yazılır hala ısrarla anlamam çünkü yeni bir şey söylemiyor…. Metin Karabaşoğlunun Peygamberin Bir Günü adlı çalışmasını şiddetle öneririm


çok basit ve yalın bir kitap.adı ile içerik bağdaşmıyor peygamberimizin(sas)bi gününden falan bahsetmiyor genel olarak yaşamından kesitler sunuyor özellikle yeni dini şeyler öğrenmeye başlayanlar için iyi bir başlangıç kitabı.


Ailem Dergisinin editörü Serhat Şeftali, hayatın her alanında ümmetine örnek bir lider olan Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) öğüt ve tavsiyelerini anlatmış kitabında. çok faydalı bir eser çıkmış ortaya. herkesin faydalanabileceğini düşünüyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*