Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Seksen Günde Devrialem

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Jules Verne Yayınevi: Bordo Siyah

Seksen Günde Devrialem

  • çevirmen: Engin Sunar
  • Yayın Tarihi: 01.03.2012
  • ISBN: 9786054439348
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 310
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 11 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bilimlerin baş döndürücü bir hızla ilerlediği on dokuzuncu yüzyılın ikinci yarısında, teknolojik buluşlar hayatın bütün akışını giderek değiştirmekte, buhar gücüyle çalışan taşıtlar hayal bile edilmeyen uzakları yakın kılmaktadır. İlginçtir, Verne, yazarlığının ilk yıllarında "birkaç kalyonu havaya kaldıracak" bir balon yapmaya çalışan bilim adamı F. Nadar’ın araştırmalarına dayalı bir roman yazar: Balonla Beş Hafta. Yaklaşık on yıl sonra Verne, ara ara üzerinde çalıştığı Seksen Günde Devriâlem’i yayıncısına verir. Verne’in bu en popüler romanı, zamanla bilim ve teknolojinin olanaklarını kavrayamayan tutucu soylu sınıfın simgesine dönüşür. Phileas Fogg’un, seksen günde dünyanın çevresini dolaşabileceği iddiası, serüven tutkusuna dayalı özgüveni olduğu kadar, bilim ve teknolojinin olanaklarına duyulan inancı da yansıtır. Roman birçok kez sahnelenmiş, sinemaya aktarılmış, çizgi filmlere malzeme oluşturmuş, karakterleri tüm dünyada herkesin kahramanları haline gelmiştir.İradenin bilimle dayanışması.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Seksen Günde Devrialem PDF 12.87 MB İndir
Seksen Günde Devrialem EPUB 14.38 MB İndir
Seksen Günde Devrialem MOBI 11.35 MB İndir
Seksen Günde Devrialem ODF 12.11 MB İndir
Seksen Günde Devrialem DJVU 15.14 MB İndir
Seksen Günde Devrialem RAR 9.84 MB İndir
Seksen Günde Devrialem ZIP 9.08 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Seksen Günde Devrialem PDF 12.87 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


çok fantastik bir kitap tavsiyemdir…


Yazarın pek çok kitabında yaptığı gibi okuyucuyu sayfalar dolusu hayvan, bitki, böcek, balık isimlerine boğmadığı; aksine yarattığı karakterlerin başlarından geçen maceralara odakladığı nadir romanlarından olduğunu düşünüyorum. Jules Verne romanlarına gönül veren kitlenin dışında da pek çok kişinin okuyabileceği türden, eğlenceli ve sürükleyici bir roman.


Hiç eskimeyen , sinemaya da kaynaklık etmiş ,çocukların yüreğinde heyecanla ölümsüzleşmiş bu eseri yıllar sonra tekrar okudum.Çocukluk günlerimdeki tadını ,bugün bir yetişkin olarak da ve o günleri özlemle aldım.Salık verrim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*