Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Düşlerin Efendisi

Kategori: Edebiyat Yazar: Jules Verne Yayınevi: Ithaki Yayınları

Düşlerin Efendisi

  • Yayın Tarihi: 13.06.2005
  • ISBN: 9789752731288
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 1128
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
Balonla Beş HaftaDünyanın Merkezine SeyahatDenizler Altında Yirmi Bin Fersah I - IIİki Yıl Okul Tatili...Jules Verne'in en çok sevdiğimiz beş eseri bir kitapta...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Düşlerin Efendisi PDF 46.82 MB İndir
Düşlerin Efendisi EPUB 52.32 MB İndir
Düşlerin Efendisi MOBI 41.31 MB İndir
Düşlerin Efendisi ODF 44.06 MB İndir
Düşlerin Efendisi DJVU 55.08 MB İndir
Düşlerin Efendisi RAR 35.80 MB İndir
Düşlerin Efendisi ZIP 33.05 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Düşlerin Efendisi PDF 46.82 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Üstadın elimden düşüremediğim ve bittiği zaman içime bir hüzün çöken bir eseri. Denize,gemilere,maceraya doyuran bir eser….


Arkadaşlar kitabı alınca ne kadar kalın bir kitap diye düşünmüştüm.Ama okudukça kitap bitmesin istedim.Bir kitap bu kadar mı güzel yazılır ve en az yazılması kadar bu kadar mı güzel çevrilir.Çok kısa zamanda okudum.Herkese tavsiye ederim.


Jules Verne kadar ileri görüşlü ve hayalgücü geniş bir insan, bir de edebiyatta iyi olursa, ortaya böyle şaheserler çıkar işte, bilim ya da hayal dünyası, hangisiyle ilgileniyor olursanız olun, mutlaka okuyun hepsine hitap ediyor.


Gerçek bir üstadın en iyi eserlerinden yapılan derleme: Jules Verne – Düşlerin Efendisi. Türk edebiyatçılarının ve kitapçılarının hiç anlamadığım bir sebeple hep “çocuk kitapları” kategorisinde değerlendirdiği Jules Verne (Jül Vern), bana göre geçtiğimiz çağın en büyük bilginlerinden biriydi. Yazdığı eserlere büyük öngörü yeteneğini katan yazar, hep bilimin bir adım önünde seyretmiştir. Tavsiyem, bu cildi aldıktan sonra içindeki kitapları okumadan evvel, o kitabın yazılış yılındaki teknoloji ile ilgili bir araştırma yapmanız. İşte o zaman büyük üstadın zekasını ve öngörü yeteneğini kavrayabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*