Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Suç ve Ceza Cilt 1

Kategori: Edebiyat Yazar: Fyodor Mihailoviç Dostoyevski Yayınevi: Bordo Siyah

Suç ve Ceza Cilt 1

  • çevirmen: Osman Çakmakçı
  • ISBN: 9789759980092
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 500
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 11 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Suç ve Ceza, dünya edebiyatının en çok okunan, en büyük romanlarından biri olarak kabul edilir. Sefalet içinde yaşayan, üniversite ile ilişkisi kesilmiş genç Raskolnikov, kendince bir kuram geliştirir ve hem kendisinin hem de yakınlarının sıkıntısına bir anda son vermek için, yaşamayı hak etmediğini düşündüğü, yaşlı, hastalıklı, insafsız, kaçık bir tefeci kadını öldürmeye karar verir. Dostoyevski, ilk bakışta bir polisiye romanı çağrıştıran bu metinde, insan ruhunu bir kez daha büyük bir sınav ile karşı karşıya getirir. Bizce yaşamayı hak etmediğine inandığımız bir insanı, kendi açımızdan geçerli nedenlerle öldürmek, aklın gerekçeleri ile ruhun sesini susturmak mümkün müdür? Rus kırsalına, aristokrasiye ve köylüye yönelen Tolstoy’dan farklı olarak, büyük kentin (Petersburg’un) karanlıkları içinde bir çıkış yolu arayan yalnız ve tecrit edilmiş insanların yolunu aydınlatmaya çalışan Dostoyevski, Raskolnikov’un işlediği suçun peşinde, varoluşun derinliklerinde dolaştırıyor bizi. Suç ve Ceza: İnsan hayatı ile deney.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Suç ve Ceza Cilt 1 PDF 20.75 MB İndir
Suç ve Ceza Cilt 1 EPUB 23.19 MB İndir
Suç ve Ceza Cilt 1 MOBI 18.31 MB İndir
Suç ve Ceza Cilt 1 ODF 19.53 MB İndir
Suç ve Ceza Cilt 1 DJVU 24.41 MB İndir
Suç ve Ceza Cilt 1 RAR 15.87 MB İndir
Suç ve Ceza Cilt 1 ZIP 14.65 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Suç ve Ceza Cilt 1 PDF 20.75 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bordo siyah yayınlarını genel olarak beğenirim mesela bir ruble bizim paramızla ne kadar eder bir adam kaç kuruşa öldürülür yahut bir ata sözü ne anlama gelir güzel açıklamış.


Daha önce başlayıp bırakmıştım ama bu sefer bitirebildim. Sadece konuşmaları ve düşünce tarzları bize çok yabancı ancak anlattıkları zaten dünya edebiyatına girdiğinden de anlaşılacağı üzere evrensel. Adından dolayı çok ağır bir kitap olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. Tavsiye ederim.


Dostoyevskinin bu kitabını okumayan yoktur diye düşünüyorum.Eğer okumayan varsa bu büyük bir kayıptır derim ve hemen siteden temin edilmesini öneririm.


ben bu kitabın etkisinden bir hafta kurtulamadım.kitap belirsizlikler üzerine kurulu..neyin doğru neyin gerçek olduğu aslında belli değil.yazar gbu kitabı borçtan batmış bir şekilde kitaplarının telif haklarını yok pahasına sattığı bir otel odasında yazmıştır


İnsan psikolojisi üzerine yazılıp yazılabilecek en iyi romanlardan biri. Maddi sorunları olan Raskolnikov borçlandığı tefeciyi öldürür. Kendini bir sürü insanı dertten kurtardığını düşünerek avutmaya çalışır. Ancak susturamadığı bir şey vardır: Vicdanı…Kahramanın hissettikleri çok ustaca anlatılmış. Yaptığının ağırlığının üzerine çöküşü, duygusal bunalımı okuyucuya birebir verilmekte. Mutlaka okunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*