Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Suç ve Ceza (2 Cilt)

Kategori: Edebiyat Yazar: Fyodor Mihailoviç Dostoyevski Yayınevi: Morpa Kültür Yayınları

Suç ve Ceza (2 Cilt)

  • çevirmen: Yüksel Göktuğ
  • Yayın Tarihi: 31.12.2000
  • ISBN: 9789757413899
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 670
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Fyodor (Mihayloviç) Dostoyevski (1821-1881) Moskova’da doğdu. Günümüzde en çok okunan 19. yüzyıl yazarları arasında yer almasının nedeni, yapıtlarında yaşadığı dönem kuşağını rahatsız eden dinsel ve siyasal sorunları etkileyici bir biçimde dile getirmiş olmasıdır. 20. yüzyıl roman anlayışı üzerinde evrensel etki bırakan yazar, insanın içdünyasının en gizli kalmış yönlerini erişilmesi güç bir açıklıkla yansıtmıştır.Yazar, Suç ve Ceza adlı baş yapıtında parayı temel bir sorun olarak ele alır. Buna bağlı olarak radikal gençlerin maddeci yaklaşımını işler.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Suç ve Ceza (2 Cilt) PDF 27.81 MB İndir
Suç ve Ceza (2 Cilt) EPUB 31.08 MB İndir
Suç ve Ceza (2 Cilt) MOBI 24.54 MB İndir
Suç ve Ceza (2 Cilt) ODF 26.17 MB İndir
Suç ve Ceza (2 Cilt) DJVU 32.71 MB İndir
Suç ve Ceza (2 Cilt) RAR 21.26 MB İndir
Suç ve Ceza (2 Cilt) ZIP 19.63 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Suç ve Ceza (2 Cilt) PDF 27.81 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Okumadan olmaz diye düşünüyorum


Bunalımlı, hayata tutunamayan 23 yaşında bir genç. Toplumsal sorunların yoğunlaştığı Çarlık Rusya’sı başkenti Petersburg ve cinayet. Roman sonuna kadar çoğu zaman artan kimi zaman azalan bir gerilim yan karakterlerle geliştirilmiş bu da iyi bir takip istiyor okuyucudan. Çevirisi fena değil romanın, pek sıkıntılı görünmüyor.
Ve son: ”bu yeni bir hikâyenin başlangıcıdır. Bu bir adamın kendi kendini buluşunun, yenileyişinin, yeniden dünyaya gelişinin hikâyesidir…” Roman boyunca ateist fikirleriyle tanıtılan Raskolnikov’un hapishane süreciyle beraber inancının kuvvetlenmesi ve dünyaya daha umutlu bakması da okuyucuya ümitvarlık aşılıyor. İyi okumalar…


Kitap okuma alışkanlığımın “suç ve ceza” isimli bu iki ciltlik kitap ile artığını ve kitaptan sonra dostoyevskiye hayran kaldığımı söyleyebilirim. Şuan da satışı yok ama şayet olursa Herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Sevgilerimle


Suç ve Ceza başlı başına bir başyapıt. Kitabı okuyanlar için bu tanım anlamsız. Bir insanın üzerine yapılabilecek en iyi psikoanaliz ancak bu sevide olabilir. Raskalnikov’a hem üzülüp hem de kızacaksınız. Mutlaka okumalısınız. Ben morpa yayınlarından okudum tavsiye edebilirim.


Kitabın başında işlenen bir cinayet ve o cinayet etrafında bir kişinin analizi. Çok çeşitli yönlerden tasvirler var kişi hakkında. Kişinin hissettikleri, acıları, beklentileri… Kitapta bir cinayet ve failin aranması olduğu için belli bir hareket var. Sıkılmadan okunabilir. Belki arada çok bunaltıcı şeyler olabilir ama okumakta fayda olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*