Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fidye

Kategori: Edebiyat Yazar: Danielle Steel Yayınevi: Kariyer Yayıncılık

Fidye

  • çevirmen: Tuğba Şahin
  • Yayın Tarihi: 11.05.2004
  • Orijinal Adi: Ransom
  • ISBN: 9789758515646
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 334
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Californialı mahkum Peter Morgan, dört uzun yıldan sonra serbest kalır ve arkasında bıraktığı kızlarını yeniden göreceğine yemin eder. O sırada hüküm giymiş bir katil olan Carl Waters ise özgürlüge adım atmaktadır. O gece, San Francisco'nun üç yüz mil güneyinde dedektif Ted Lee sessiz bir eve gelir; yirmi dokuz yıldır işi için yaşamakta ve yavaş yavaş karısına olan aşkı azalmaktadır. Şehrin diğer kısmında, Pacific Heights'ta bir anne, içinde yükselen telaştan çocuklarını korumaya çalışmaktadır. Kocasının ölümünden dört ay sonra Fernanda Barnes'in karşısında, ödemeyeceği bir borç yığını, yıkılmış bir dünya ve yitirilmiş bir evlilik vardır. Haftalar sonra bu dört kişinin hayatı, hiç beklemedikleri anda bir noktada buluşur. Bir zamanlar hayatı güzel evler, emniyet, başarı, hayret verici bir zenginlikten ibaret olan Fernanda için kocasının ölümü katlanamayacağı bir şey olmuştur. Sarsıcı bir suç, ailesini on ikiden hedef alıncaya ve Ted Lee'yi hayatına sokuncaya kadar bundan daha büyük bir kayıp düşünemezdi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fidye PDF 13.86 MB İndir
Fidye EPUB 15.49 MB İndir
Fidye MOBI 12.23 MB İndir
Fidye ODF 13.05 MB İndir
Fidye DJVU 16.31 MB İndir
Fidye RAR 10.60 MB İndir
Fidye ZIP 9.79 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fidye PDF 13.86 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


çok güzel ve sürekleyici bir kitap..


Danielle Steel romanları okuyanlar bilirler.Benzer olaylar,konular olmasına rağmen insanı hiç sıkmadan okutuyor,merak uyandırıyor.Bu romanı yorumlarsam eğer; ilk 100 sayfasında sıkıldım,hatta bırakma noktasına geldim ama 100 sayfadan sonra olaylar bi anda değişti,kitabı okumaya devam ettim.Gayet güzel,sürprizlerle dolu olaylar yer alıyor.Tavsiye ederim.


Danielle steelin üstüne tanımıyorum, anlatım tarzları o kadar etkileyici ki ve bir o kadar da mükemmel ki kitaplarını okurken resmen yaşıyorum ben bu kitabı da çok beğendim ve tavsiye ediyorum. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Çok beğendim, süper harika bir kitap…


Bu yazarın okuduğum ilk kitabı, fena değil.Bildik bir tarzı var, yinde okurken sıkılmıyorsunz sanki bir hollywood filmi seyretmiş gibi oluyorsunuz…


BİLDİK BİR KONUSU OLMASINA RAĞMEN BENİM HOŞUMA GİTTİ KİTAP.ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALAN PETER’IN TEK İSTEĞİ ARTIK SESSİZ VE SUÇSUZ BİR HAYATA ADIM ATMAKKEN KENDİNİ HİÇ UMMADIĞI BİR OLAYIN İÇİNDE BULUR…DİĞER TARAFTAN NORMAL BİR HAYATI OLAN FERNANDA’NIN DÜZENİ YAŞADIĞI ACIYLA ALT ÜST OLMUŞKEN ONU BEKLEYEN BAŞKA BİR ACI OLAY DEVREYE GİRER…HEYECANLI BİR ROMAN, ÖZELLİKLE YARIDAN SONRA HEYECANIN DOZU ARTIYOR, TAVSİYE EDERİM.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*