Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Melek

Kategori: Edebiyat Yazar: Danielle Steel Yayınevi: Altın Kitaplar

Melek

  • çevirmen: Fatoş Dilber
  • Yayın Tarihi: 16.02.2004
  • ISBN: 9789752104082
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 174
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Pırıltılı bir gülüş, çekici bir görünüm, başarılı bir okul hayatı, her anne babanın sahip olmak isteyeceği uyumlu bir evlet, başarılı bir sporcu... Gerçek olamayacak kadar kusursuz bir genç olan Johnny Peterson, henüz 17 yaşındaydı. Gelecek onun için büyük umutlar vaat ediyordu. Ve herkes gibi onun da hayalleri vardı. Mezuniyet balosuna kız arkadaşıyla birlikte gitmek üzere arabasına binan Johnny, kendisini bekleyen kötü kaderden habersizdir. Henüz yolun başındayken her şeyin bir kaza sonucu yarım kalması ve pırıltılı bir hayatın böylesine kötü bir sonunun olması herkesi hüsrana uğratır. Johnny bu dünyadan göçmüştür, ama geride bıraktığı insanların hayatına girip yarım kalan her şeyi tamamlar. Nasıl mı? Tıpkı bir melek gibi... Hafızanızda buruk tatlar ve derin duygular bırakacak olan Melek, sevdiklerinize daha sıkı sarılmanız için yeni bir fırsat yaratıyor...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Melek PDF 7.22 MB İndir
Melek EPUB 8.07 MB İndir
Melek MOBI 6.37 MB İndir
Melek ODF 6.80 MB İndir
Melek DJVU 8.50 MB İndir
Melek RAR 5.52 MB İndir
Melek ZIP 5.10 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Melek PDF 7.22 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


güzel bir kitap adı etkilemişti pişman olmadim:)


tek kelimeyle olağanüstü bir kitap.müthiş duygu yüklü, ağlamamak elde değil.aşkını,ailesini,herşeyi düzeltmek için geri gelen gerçek bir MELEK johnny peterson.mutlaka okumalısınız….


NEFES NEFESE OKUDUĞUM BU KİTABI KADAR ÇOK BEĞENDİM Kİ, HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN,AYNI YAZARIN “MELEKLER VE ŞEYTANLAR” VE DİJİTAL KALE” ADLI ESERLERİNİ DE SATINALDIM. GERİLİM, MACERA ,ZEKA OYUNLARI NE ARARSANIZ BU KİTAPTA…HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.


Gerçektende ailesinin ve kızarkadaşının hayatına bir meleğin dokunuşunu getirdi baş karakterimiz. Yazarın her ayrıntıyı içtenlikle ifade etmesiyle duygulanacak ve kendi yaşamınızı da pozitif anlamda gözden geçireceksiniz. Hayatı dolu dolu ve tadını çıkararak yaşamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Fazla uzun olmamasına karşın böyle güzel bir duygu yoğunluğu yaşatabilen bu kitabı okumanızı öneririm.


Ruhunuzu yücelten ne ise ölüm, onu ancak daha çok kanatlandırabilir. Johnny, ailesinin takım yıldızıdır. Ölümünün ardından bile kendi ışıltısıyla ailesinin ve tüm sevdiklerinin yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Johnny’in annesine duyduğu bir kucak sıcaklığındaki sevgisi, sevgilisiyle arasındaki tutsak bırakmayan tutku, küçük kardeşi Bobby’nin sessizliğini bozan iletişimi, sayfaları daha hızlı çevirmenize sebep olacak bir meleğin kanat çırpışları…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*